Ecvestru Made in Romania Mătase naturală

TRAP TRAP – un cadou dincolo de cuvinte!

img_7379
img_7426
img_7379
img_7517
img_7432
navigate_before
navigate_next

Oare ce e un cadou? Un gând senin, o urare caldă, o dorință neașteptată…? Pentru fiecare dintre noi, cadourile sunt mai mult decât sentimente tangibile împodobite – sunt o parte din noi. Fiecare cadou pe care îl dăruim ne reprezintă pe noi, poate mai mult decât reprezintă persoana căreia i se adresează. Fiecare cadou e un simbol al nostru, al celor dragi și al relațiilor dintre noi. Fiecare cadou e o mărturisire, o confesiune.

Dincolo de calitate, gentilețe și durabilitate, noi, la TRAP TRAP prețuim sentimentele care ne apropie. Mai credem și că în fiecare dintre noi, indiferent de vârstă sau gen există o ființă comună care ne leagă de ceilalți și de tot ce ne înconjoară. O ființă care trăiește într-un univers aparte, definit de libertate mai presus de toate și de eleganța nonșalantă de a trece prin viață cu pasiune și noblețe. Pentru noi, acesta este universul ecvestru, un univers de unde ne inspirăm în tot ceea ce facem.  De la portretele cailor pictate manual pe materiale de cea mai bună calitate, până la elementele ecvestre pictate digital pe eșarfele din mătase naturală, fiecare lucru pe care îl gândim și îl facem e mărturisirea sentimentelor noastre.

Vă invităm și pe voi să vă mărturisiți sentimentele anul acesta, alături de TRAP TRAP. Tricouri pictate manual, înfățișând caii preferați, din basme sau realitate – pentru cei mici, dar și pentru cei mari sau eșarfele purtând amprenta ecvestră în pictură digitală pe cea mai fină mătase – pentru femeile dragi din viața noastră.