Made in Romania Mătase naturală Trap Trap

Noua colecţie de bluze TRAP TRAP în ediţie limitată!

TRAP TRAP Blouse

O vară de mătase… iată deviza sub care TRAP TRAP defineşte eleganţa noului sezon!

Astfel, povestea noastră continuă cu aceeaşi pasiune pentru calitate, fineţe şi naturaleţe, imprimată digital pe fond de mătase uşoară şi nuanţe cu iz de soare, prin lansarea primei colecţii de bluze în ediţie limitată.

Ne-am inspirat încă o dată din verticalitatea ecvestră absolută atunci când am conturat croiul drept, tocmai pentru a reda putere şi fermitate, dar, totodată, surpriza pieselor vestimentare apare în maniera feminină cu care se aşează, complimentând orice siluetă.

Eterna combinaţie de alb şi negru, vibe-uri tropicale în island paradise sau candid butter sunt nuanţele pe care le-am ales în combinaţia perfectă de mătase pe exterior (45%) şi bumbac pe interior (55%), menită să-ţi ofere senzaţia de confort şi eleganţă de care ai nevoie pentru a te simți minunată și încrezătoare.

Pattern-ul digital geometric îşi găseşte locul în ţinute office sau casual, iar senzaţia răcoroasă a bumbacului interior se potriveşte cum nu se poate mai bine cu zilele lungi şi toride de vară.

Aşadar, te invităm, încă o dată, să pătrunzi în lumea noastră, să alegi uşurătatea şi gingăşia ţesăturilor, într-un contrast fin cu verticalitatea şi fermitatea!

Găsești aici colecția de bluze TRAP TRAP!