Despre TRAP TRAP

IMG_6476-2 (Large)  TRAP TRAP este un brand autohton, inspirat din pasiunea pentru ecvestru. Din dragoste pentru cai și din dorința de a ne însuși o parte din noblețea acestora, am decis să aducem mai aproape de tine această lume prin intermediul unor piese vestimentare. Preferința pentru esteticul de calitate ne-a condus spre crearea primei colecții, compusă din tricouri polo și casual pictate manual în atelierele noastre.

 

     TRAP TRAP înseamnă eleganță, echilibru, dar și libertate și originialitate. În ritm de trap, evoluăm fără a ne abate de la calitate și ne dorim să construim o tradiție în care te invităm să îți implici și tu pasiunea pentru cai.

 

     Piesele noastre se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor de ecvestru. Confecționate din materiale predominant naturale, croite după tipare de calitate care îți oferă o senzație de confort, articolele vestimentare sunt concepute pentru a te face să devii conștient de atuutile tale, așa cum calul maiestos se acceptă cu mândrie și libertatea de a-și afișa eleganța. Designul clasic în care vei regăsi inserții sport, inspirate de costumul ecvestru, este îmbogățit de pictura manuală realizată în atelierele noastre de artiști plastici talentați, care îți dau posibilitatea să alegi și tu un model personal, pe lângă piesele noastre de prezentare.

    Eleganța și pasiunea sunt conceptele care stau la baza TRAP TRAP. Intră în universul grandios al cailor și ajută-ne să construim o poveste unică despre noblețe și frumos.

    TRAP TRAP este despre tine, implicat!