Fără categorie Mătase naturală

Povestea TRAP TRAP pictată digital pe mătase naturală!

tt2

tt2

Așa cum deja ați aflat, universul TRAP TRAP a mai căpătat încă o dimensiune. Astfel, rămânând fideli insiprației brand-ului, am încercat să captăm și să ducem motivele ecvestre mai departe și, totodată, mai aproape de fiecare dintre voi.

Ne-am dorit să surprindem cât mai bine finețea și eleganța animalelor noastre preferate, libertatea de mișcarea și incredibila ușurătate a ființei acestora. Tocmai de accea ne-am îndreptat către un material care să aducă toate aceste senzații împreună pentru voi – mătasea 100% naturală! Așa a pornit ideea eșarfelor TRAP TRAP și a continuat cu ceea ce pentru noi a fost un pas natural – pictura digitală.

Am încercat în procesul de creație să îmbinăm două lucruri: ecvestrul și non-figurativul, fără a abstractiza sau a stiliza prea mult. Așa că, deși sunt tratate texturi inspirate din înfățișarea cailor, fiecare eșarfă surpinde o stare – prin cromatică, textură, și calul care ne-a inspirat.

Totul a inceput de la ideea de coamă, cea care îmbracă gâtul unui cal așa cum o eșarfă îmbracă gâtul unei femei, iar procesul concret ne-a purtat de la căutarea ideii perfecte, documentare și pictura digitala, în care am introdus o notă de realism. Fiecare pictură digitală a fost realizată în 10-12 ore de lucru – fără schițe, căci am preferat să utilizăm o rezoluție cât mai mare, tocmai pentru a păstra nota realistă a acestora.

Sperăm ca cele care vor alege eșarfele TRAP TRAP să le poarte conștiente fiind de puterea pe care fiecare femeie o are asupra felului în care își trăiește viața și să aleagă eleganța, finețea, nonșalanța și pozitivismul mai preus de toate!